Pui cu chutney de mango si orez

de papabundetot in Pui, 27 Oct 2013 | 6640 vizualizari

 

Ieri pentru mine a fost ziua anasonului stelat…l-am folosit atat la preparate dulci cat si la cele sarate si a fost extraordinar,a dat aroma de care aveam nevoie pentru a prezenta pe masa celor dragi,un preparat desavarsit si aromat.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 6 pulpe de pui fara piele si os
  • sos soia
  • sos worchester
  • sos tabasco
  • chutney de mango
  • curry
  • ulei de rapita
  • orez basmati
  • 2 stelute de anason
  • 3 -4 cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu chutney de mango si orez:

Pulpele le-am marinat in sos soia,sos worchester,sos tabasco,curry,si le-am tinut cam o ora in aceasta marinata,apoi le-am pus intr-un vas de yena cu tot cu marinata ,putin ulei de rapita si le-am bagat la cuptor pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.Cand au fost aproape gata am amestecat intr-un castronel chutney de mango (2 linguri) cu sos worchester si inca putin sos tabasco si am pus acest sos peste pulpele de pui si le-am mai lasat 10 minute la cuptor.

Ca si garnitura am facut orez basmati,am pus o masura de orez,2 masuri de apa,2 stelute de anason,4 cuisoare,sare si o lingurita de curry si am lasat sa fiarba pana cand apa s-a absorbit si orezul a fost fiert.

O masa usoara dar foarte aromata pentru o zi de sambata in familie 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu chutney de mango si orez" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste de faina - reteta traditionala de familie